İletişim:

Sponsor: Raid Shadow Legends Register


Sunucu Kontrol Ediliyor...
Hile Durumu: Aktif

Raid: Shadow Legends er utviklet og utgitt av det Israel-baserte spillstudioet Plarium, og er et free2play MMORPG-spill med støtte for mange språk, inkludert tyrkisk. Spillet, som kan spilles på MAC, Android og IOS-plattformer samt PC, vekker oppmerksomhet med sitt unike oppsett.

The Story of Paul C.R. Skrevet av Monk, Raid: Shadow Legends finner sted i et univers kalt Telaria. I dette spillet hvor du tar på deg rollen som en kriger i dette universet fanget av Dark Lord Siroth, sliter du med å frigjøre universet.

I spillet, som tilbyr 16 forskjellige grupper og mer enn 300 mesteralternativer med unike evner, må du ta de riktige avgjørelsene i de vanskelige valgene du står overfor ved å kjempe mot fantastiske skapninger. Du må fullføre oppgavene gitt ved å omgi mesterne dine med steiner som inneholder kreftene til eldgamle krigere. I tillegg til kunstig intelligens, inviterer Raid: Shadow Legends, hvor du kan delta i PvP-kamper med ekte spillere, til et unikt eventyr med sine imponerende visuelle effekter.


Spill Raid Shadow Legends på PC


Paylaş

İlgili Yazılar

Sponsor: Raid Shadow Legends Register hakkında yorum yok.